FUNNET HER: Politi og åstedsteknikere jobber ved åstedet utenfor en boligblokk i Norvald Frafjords gate på Madla i Stavanger. Foto: Heidi Karin Gilje Skog

Kvinne funnet død utenfor boligblokk

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Stavanger, etter at det lørdag morgen ble gjort funn av en livløs kvinne i 30-årene på Madla.

– Funn på stedet gjør at politiet foreløpig betegner dødsfallet som mistenkelig, opplyser operasjonsleder Toralv Skårland i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Han sier de fikk melding om funnet av kvinnen 08.43 lørdag morgen av forbipassserende ved boligblokken der hun ble funnet.

Frilansfotograf Heidi Karin Gilje Skog er ved åstedet.

– Det er mye politi og åstedsteknikere på plass ved åstedet som er utenfor en boligblokk i Norvald Frafjords gate på Madla i Stavanger, sier Gilje Skog til VG.

Skårland sier til VG at krimteknikere fortsatt jobber med å undersøke åstedet og den avdøde kvinnen.

– Døde i løpet av natten

– Saken etterforskes for å finne årsakssammengen i forbindelse med funnet. Vi mener dette er et mistenkelig dødsfall utfra totalbildet vi har av åstedet, sier han til VG

Ifølge operasjonslederen har det foreløpig ikke meldt seg noen vitner til hva som kan ha skjedd med kvinnen. Han sier hun trolig har dødd i løpet av nattetimene mellom fredag og lørdag.

Skårland sier de har en god formening om identiteten til avdøde, men de er ikke 100 prosent sikre på nasjonaliteten hennes.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder