ÅSTEDET: Det er i en leilighet i denne bygården i Oslo mannen er siktet for å ha gjennomført en rekke voldtekter. FOTO: KRISTIAN HELGESEN/VG

Skal ha blitt sjalu etter sex-orgie med finansmann

Siktet for massiv vold mot kona

Norgesmesteren inviterte gründeren med hjem for gruppesex. Da skal det ha oppstått et sjalusidrama som endte med at han mishandlet kona grovt.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Mishandlingen skal ha skjedd over flere timer i parets leilighet sentralt i Oslo. Kvinnen skal ha hatt store skader etter at hun ble mishandlet på det groveste av NM-mesteren en augustdag i fjor, får VG opplyst.

BAKGRUNN: Norgesmester siktet for voldtekt under sexorgier

Kvinnen måtte opereres etter at hun ble utsatt for den massive volden, og lå flere dager på Ullevål universitetssykehus.

Eskalerte

I går omtalte VG den svært spesielle voldtektssaken Oslo-politiet har etterforsket siden i fjor høst:

NM-mesteren i 40-årene inviterte en rekke personer til sexorgier sammen med ham og kona. Under disse seansene skal han ha voldtatt både kona og en politikvinne. Kameraten hans, en mann i 30-årene, er siktet for å ha voldtatt en kvinnelig tv-kjendis som også deltok i gruppesexen.

Den suksessrike gründeren skal ha deltatt i minst en orgie, og er nå et sentralt vitne i saken.

VET DU NOE OM DETTE?Kontakt VGs journalister her

Etter det VG får opplyst var det da norgesmesteren brakte denne mannen inn i sexringen at saken eskalerte:

TOK MED FOLK HJEM: Opp disse trappene tok norgesmesteren og kona med seg folk for å ha sexorgier. Nesten alle de påståtte overgrepene skal ha funnet sted i bygården i Oslo sentrum. FOTO: KRISTIAN HELGESEN/VG


Da gründeren ble invitert med hjem til ekteparet, skal det ha utløst et sjalusidrama som kulminerte med at norgesmesteren utøvde den massive, grove volden mot sin kone.

- Komplisert bevisbilde

Under voldsepisoden var det ytterligere to personer i leiligheten, en mann og en kvinne, som i tiden før skal ha bodd i ekteparets leilighet. De to skal ha blitt vitne til mannens mishandling av kona.

Gründeren, som skal være årsaken til sjalusien, var ikke til stede under voldsepisoden.

Kona til NM-mesteren ble avhørt av politiet etter at hun ble utsatt for den massive volden, og i avhørene begynte kvinnen å fortelle om sitt samliv med den tidligere NM-mesteren, misbruk av narkotika, gruppesex, rollespill og trusler og vold fra ektemannen. Kona fortalte også etter hvert om flere kvinner som hadde deltatt i gruppesexen.

FAKSIMILE: VG søndag.


Advokat Øystein Storrvik forsvarer den siktede norgesmesteren. Han vil ikke gå inn på hva som lå bak volden.

- Det jeg kan si er at det er et ganske komplisert bevisbilde i saken, så jeg ønsker ikke å kommentere enkeltheter, sier Storrvik til VG.

Storrvik understreket i gårsdagens VG at hans klient nekter for voldtekt, og at han mener det bare dreier seg om frivillig sex.

VG var lørdag kveld i kontakt med gründeren. Han benekter at han er involvert, og sier han ikke har kjennskap til saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder