Mann ble flådd på fest

En 24 år gammel mann er i Fredrikstad tingrett tiltalt for å ha flådd av to hudstykker fra ryggen og siden på en mann fra Gressvik.

  • VG / NTB

24-åringen erkjenner straffskyld, men sier at han ikke husker detaljene i saken på grunn av ekstrem bruk av rusmidler, skriver Fredriksstad Blad.

Episoden skjedde på formiddagen 1. januar i fjor da moren skulle kjøre sønnen til legevakten ettersom hun mente at han burde innlegges fordi han var til fare for seg selv og andre, fortalte moren i vitneboksen. Ifølge tiltalen var dette etter en nyttårsfest, skriver TV 2.

les også

Drapstiltalt foreslo ett minutts stillhet i retten

Sønnen ville ikke bli med til legevakten, men fikk moren til å kjøre ham til en bekjent på Gressvik utenfor Fredrikstad. Mens moren satt i bilen, skal sønnen ha vært borte i rundt en halvtime.

Ifølge tiltalen skal 24-åringen da ha flådd av to store hudstykker på henholdsvis 30x25 og 10x10 centimeter fra ryggen og siden på Gressvik-mannen. Offeret måtte senere opereres og underkastes hudtransplantasjon.

les også

Økokrim nektes ankesak om svart arbeid på Stortinget: Lars Barg vil kreve erstatning

Kirurgen som behandlet fornærmede, beskriver skadene som sirkulære snitt på ryggen, hvor huden så har blitt skrelt av, noe som må ha vært ekstremt smertefullt.

– Min klient erkjenner både forholdet og straffskyld, men kan ikke huske å ha begått selve handlingen. Det var en provokasjon i forkant av handlingen, sier tiltaltes forsvarer, advokat Harald Otterstad.

Det var satt av fire dager til behandlingen av saken i retten, og aktor la ned påstand om fengsel i to år og seks måneder.

Tiltalen omfatter også flere tilfeller av vold mot politiet, tyveri og narkotikaforbrytelser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder