NEI, MEN ER DET IKKE?: – Det var kjempegøy å overraske min søster i panda-kostyme, sier Frp-leder Siv Jensen. Foto: Anita Krohn Traaseth. Foto: ,

Slik feiret Frp-Siv sin søster

– Jeg er utrolig glad i søsteren min og jeg synes det var en morsom  måte å ære henne på, sier Siv Jensen (46). Søsteren sier hun ikke hadde peiling på at det var Siv som var inne i pandaen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I ført panda-kostyme ankom Siv Jensen 40-års selskapet til sin søster Nina i går kveld.

– Ble varmt

Nina Jensen er generalsekretær i WWF-Norge, som har pandaen som sin logo og sitt varemerke og i lokalene var det bilde av henne i t-skjorte, nettopp med pandaen på brystet.

– Det ble ganske varmt, så jeg satt ikke med den hele kvelden. Men morsomt var det, sier Frp-lederen.

– Jeg kom på ideen og fikk låne panda-kostymet fra noen ansatte i WWF.

Hennes morsomme panda-ankomst ble avfotografert av lederen av Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, som var invitert til selskapet sammen med 60–70 andre.

Traaseth la det ut på Instagram og VG viser det frem i dag.

– Nina er fantastisk

Siv Jensen sier det ble et herlig bursdagselskap.

– Vi hadde det kjempegøy. Det er ikke så ofte en fester, men når søsteren min fyller 40 år, ja det må jeg stille opp og hedre henne.

Jensen sier hun er utrolig heldig.

– Nina er bare helt fantastisk og jeg er utrolig heldig som har henne som lillesøster. Hun er det snilleste menneske jeg vet, sier Siv og sier noe ganske hjertevarmt om sin søster.

Les også: Nina Jensen er kjempeglad

– Min beste venninne

– Hun er ikke bare min lillesøster: Hun er også min aller beste venninne. Familie er noe du får, ikke noe du velger. Det er da ganske formidabelt og herlig at søsteren din i tillegg er din beste venn.

SØSTERKLEM: Finansminister Siv Jensen (Frp) møtte sin søster Nina Jensen etter spørretimen på Stortinget i oktober. Så glad ble de over å se hverandre. Foto: Ole Gunnar Onsøien , NTB scanpix

– Så går det greit at dere tidvis er litt faglig uenige?

– Ja, selvfølgelig. Det viktigste er nærheten, respekten og kjærligheten vi har for hverandre, sier Jensen, som ikke var den første gjesten som gikk fra utestedet i Oslo sentrum, som var leid for anledningen.

Nina takker

– Det var utrolig morsomt. Jeg hadde ingen anelse om at det var Siv som var inne i den pandaen der, så det kom som en meget stor overraskelse. Det hadde aldri ramla meg inn at det var henne, sier Nina Jensen.

– Jeg synes det var en fantastisk hyggelig gest, som viser at hun både har selvironi og ikke tar seg selv så høytidelig. Det er godt å se at hun har så lave skuldre at hun kan finne på slikt, sier Nina.

– Hvor lenge holdt dere på i natt?

– Klokken ble vel litt over to, tror jeg. Jeg kan bare takke, sier hun.

To sjefer

Nina Jensen er marinbiolog og har vært toppsjef i WWF Norge siden mars 2012.

Siv Jensen har vært Frp-leder siden 2006 og finansminister i Erna Solbergs regjering fra 16. oktober 2013.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder