GODE TALL: Dette var vinnerrekka som gjorde en bergensmann til millionær onsdag kveld. Foto: Norsk Tipping

Bergensmann vant 18,5 millioner i VikingLotto

– Jeg tror ikke helt det har gått opp for meg ennå, sier mannen i 50-årene.

Irene Rønold
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Hverdagen blir nok ikke helt den samme for en heldig bergenser som onsdag kveld fikk beskjeden om at han hadde vunnet 18,5 millioner i VikingLotto.

– Ja, nå har jeg opplevd å bli millionær også. Jeg tror ikke det har gått opp for meg ennå, sa mannen i 50-årene, som har bedt om å få være anonym, ifølge Norsk Tipping.

Les også: Norsk kvinne vant 127 millioner i Viking Lotto

Dobbel jackpot

Vinnerrekka onsdag, som gjorde mannen til millionær over natten, var 10 – 14 – 16 – 18 – 30 – 38.

Den rekka hadde også en mann fra Island. De to delte dermed førstepremiepotten, og vant ganske nøyaktig 18.584.785 kroner hver.

Vanligvis ligger førstepremiepotten på om lag 12 millioner kroner. Denne gangen var premien ekstra stor, fordi det var dobbel jackpot med over 37 millioner i førstepremiepotten, forteller Marthe Stenberg i Norsk Tipping.

Den fornøyde vinneren forteller at det er altfor tidlig å si hva pengene skal brukes på.

– Det blir i hvert fall litt reising og en ny bil. Jeg har hatt lyst til å kjøpe meg ny bil en stund, nå kan jeg til og med oppgradere den et hakk, sier mannen.

Les også: Trønder vant 30 millioner i Lotto

Nesten en halv milliard i potten neste uke

Lykketallet denne uken var 9, og dukket ikke opp blant de seks rette. Dermed fortsetter den såkalte lykketallspotten å vokse.

Hvis en norsk spiller har seks rette, samtidig som lykketallet blir trukket ut neste onsdag, vinner vedkommende hele potten, som nå er regnet ut til å være ca. 489 millioner kroner – altså nesten en halv milliard kroner.

– Kveldens pott var tidenes høyeste vikinglotto-pott, på ca. 495 millioner kroner. Ettersom vi fikk to vinnere under dobbel jackpot-trekningen i kveld, går den litt tilbake neste uke, men det er fortsatt skyhøyt, sier Marthe Stenberg.

VG+: Les historien om mannen som vant Norsk Tippings største premie noensinne

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder