Billig-kjøttet sponses

Pluss content

Dagligvarekjedenes lokkepriser og kampanjer på ribbe, fårikål, kjøttdeig og koteletter bidrar til at vi spiser mer kjøtt, sier fagfolk.

  • Nina Andersen
  • Nanna Johannessen

Mandag denne uken slo Verdens helseorganisasjon kjøttalarm, da det ble lagt frem en rapport som viste at risikoen for å utvikle tykktarmskreft øker i takt med konsumet av bearbeidet og rødt kjøtt.

Flere artikler

  1. Kjøttdebatten: Dagligvarekjedene bruker hundrevis av millioner på å «sponse» lave kjøttpriser

  2. Ellevill priskrig: Kan ikke si hvor mye kundene sparer på frukt og grønt

  3. Derfor er disse matvarene dyrere nå

  4. Lavpriskjedene: Solgte 575 tonn mindre smågodt denne påsken

  5. Ny priskrig hos kjedebutikkene: Kundene hamstrer rekordbillig smågodt

Fra andre aviser

  1. Aldri har de solgt mer av disse matvarene: - Det er en formidabel økning

    Bergens Tidende
  2. De som kjøper den dyreste kyllingfileten, sponser dem som kjøper den billigste

    Bergens Tidende
  3. Du må betale mer for den dyreste kyllingfileten sånn at den billigste kan bli enda billigere

    Aftenposten
  4. Smågodtkriger kan føre til varig vektøkning, mener professor. Nå lover Coop aldri mer å starte priskrig på smågodt.

    Bergens Tidende
  5. Helseministeren om smågodtpriser: - I påsken skal folk få kose seg

    Bergens Tidende
  6. Her forpliktet Coop-sjefen seg til å jobbe for å redusere nordmenns sukkerinntak. I helgen startet han priskrig på smågodt – for tredje gang på ett år.

    Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no