Mann skal ha blitt bundet og slått i hjemmeran i Trondheim

INNENRIKS

En mann opplyser å ha blitt bundet, slått og frastjålet eiendeler hjemme hos seg selv på Strindheim i Trondheim. Mannen er ikke alvorlig skadet.

  • NTB
Publisert: Oppdatert: 16.09.18 08:56

Hendelsen skjedde like før 01.00 natt til søndag. Fornærmede har selv forklart at to gjerningspersoner bandt ham fast og slo ham mens de stjal flere eiendeler, deriblant telefonen hans.

Politiet opplyser at fornærmede har synlige skader på skuldrene og hendene. I tillegg klager han på smerter i hodet. Videre vil mannen bli undersøkt hos legevakten.

Fordi han har blitt frastjålet telefonen sin, fikk ikke mannen varslet politiet før samboeren kom hjem en time senere, klokken 01.47, har han forklart.

– Vi er hjemme hos fornærmede og forsøker å innhente så mange opplysninger som mulig. Om vi setter i gang noe søk i natt, avhenger av de opplysningene vi får, sa operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til NTB klokken 01.45.

Politiet har sikret spor fra leiligheten og opprettet sak på forholdet. Ingen er så langt pågrepet i saken, opplyser politiet søndag morgen.

Ifølge Adresseavisen har mannen forklart at han ikke så ansiktene til gjerningspersonene fordi de holdt ansiktet hans ned i en sofa.

Her kan du lese mer om