17-åring pågrepet etter ran på Mortensrud

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag overfalt og ranet på en gangvei i nærheten av Shell-stasjonen på Mortensrud i Oslo. Politiet har pågrepet en mistenkt i saken.

Artikkelen er over seks år gammel

Kvinnen ble kjørt til legevakten etter overfallet. Den mistenkte, en 17 år gammel gutt, ble pågrepet i nærområdet ikke lenge etter.

- Han er formelt pågrepet fordi han var i besittelse av narkotika. Etterforskningen vil vise om han har noe med overfallet å gjøre, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til NRK.

17-åringen skulle etter planen avhøres i løpet av søndag. Politiet fikk melding om ranet i Mortensrudveien klokken 1.24 natt til søndag. Ranet skjedde 10-15 minutter før politiet ble varslet.

- Det var et vitne som kom over kvinnen og meldte fra til oss. I tillegg er det noe språkproblemer. Kvinnen som ble ranet er ikke norsk, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Raneren ble beskrevet som å være mørk i huden og hadde på seg hvit overdel.

Ransmannen stakk av med kvinnens mobiltelefon. Politiet vil ikke opplyse om de har funnet telefonen på den pågrepne 17-åringen.

Les også

Mer om

  1. Ran

Flere artikler

  1. Overfalt kvinner: 37-åring mistenkt for å stå bak i alt 14 forhold

  2. Tre kvinner skal ha blitt voldtatt i natt

  3. Fire pågrepet etter ransforsøk i Oslo

  4. Nyttårsaften: Skyting, ran og grov vold

  5. Mann (26) knivstukket i Oppland

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder