To menn pågrepet etter påkjørsel

(VG Nett) På denne gangveien på Karmøy fant politiet i morges en død mann i 20-årene, som de mener har blitt påkjørt. To personer er pågrepet.

Francis Lundh
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Like før klokken elleve i formiddag pågrep politiet og siktet to menn for påkjørselen.

Åstedet: Her er stedet der politiet fant mannen i tyveårene påkjørt og drept. Han ble funnet på en gangvei der det vanligvis ikke kjører biler, ved siden av en bilvei. Foto: MMS-tipser

Biltrafikk er ikke tillatt på gangveien der den døde ble funnet og det er ennå ikke klart hva som har skjedd.

- Mannen ble funnet på en gangsti av en politipatrulje. Det blir spekulasjoner om han ble påkjørt på veien og kastet på gangstien, eller om han ble han påkjørt på gangstien. Vi holder alle muligheter åpne, sier operasjonsleder Thor Gunnar Westlye ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til VG Nett.

Gangstien ligger like ved siden av en bilvei.

Etterlyser tips

Politiet vil nå gjerne ha inn tips fra folk som kan ha befunnet seg i det aktuelle området, fra riksvei 47 og ned til Kopervik mellom klokken tre og klokken halv seks i natt.

- Vi har ikke fått inn tips, det er det vi etterlyser i dette tidsrommet. Vi etterforsker saken og prøver å finne ut hva som har skjedd, sier Westlye.

Politiet jobber nå med varsling av de pårørende til mannen som er fra området. Han ble funnet av en politipatrulje klokken 05.37 i dag morges.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder