ÅSTEDET: Alle nødetater rykket ut til Sandvollan i Inderøy i Nord-Trøndelag etter at det ble meldt om kraftig røykuvikling. Foto: Terje Næss Foto: ,

Dødsbrann i Nord-Trøndelag: - Kvinne omkomKvinnen ble erklært død på stedet, opplyser politiet ved Nord-Trøndelag politidistrikt.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Klokken 20.57 fredag kveld mottok 110-sentralen i Nord-Trøndelag melding om røykutvikling i en bolig på Sandvollan i Inderøy. Det meldte Adressa.

Alle nødetater rykket ut, og brannvesenet var på stedet cirka klokken 21.10.

– Da politiet og brannvesenet kom til stedet var det åpen varme og kraftig røykutvikling. Vedkommende ble brakt ut av huset av røykdykkere og kvinnen ble erklært død av helsepersonell på stedet, sier Sivert Sen, operatør ved Nord-Trøndelag politidistrikt til VG.

Like etter klokken 21.50 landet luftambulansen på stedet, og ifølge operasjonsleder, Rune Reinsborg, ble det foretatt gjenopplivning.

– Det vil bli foretatt etterforskning i saken, men krimteknikerne kan ikke gå inn i huset før det er luftet ut. Det vil derfor skje lørdag. Det vil også bli foretatt en obduksjon, sier Reinsborg til NTB.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder