PARKERT: Her, gjennom veggen på kjøpesenteret, endte bilen til den 50 år gamle kvinnen da hun skulle parkere på kjøpesenteret i Bryne. Foto: Erling Dagsland

Skulle parkere - kjørte gjennom veggen

Det gikk veldig galt da en kvinne i 50-årene skulle parkere bilen før handleturen ved et kjøpesenter i Bryne i formiddag.

Gunnhild Baade
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

I stedet for en rolig parkering, dundret bilen gjennom veggen på kjøpesenteret så støvskyen stod.

Føreren, en kvinne i 50-årene, forklarte etterpå at gassen på bilen hang seg opp i det hun skulle parkere, skriver Jærbladet.

- Hun har det bra, sier kvinnens ektemann på telefon til VG Nett.

Det var et voldsomt smell da bilen traff lecasteinene, og kjørte gjennom veggen. Heldigvis stod det ingen i rulletrappen da steinene ramlet ned på båndet etter krasjen.

SEVERDIGHET: Den feilparkerte bilen ble en severdighet på kjøpesenteret på Bryne i formiddag. Heldigvis var ingen på rullebåndet da bilen deiset gjennom veggen i 11-tiden. Foto: Erling Dagsland

- Jeg måtte flire litt da jeg kom til stedet, for det så ganske dumt ut. Men det er et under at det ikke var noen til stede i trappen nedenfor. Veggen er bra tynn, så det er heldig at ikke bilen også ramlet ned, sier Erling Dagsland, som kom til kjøpesenteret like etter hendelsen, til VG Nett.

De nærmere ti store lecablokkene havnet med så stor kraft ned i passasjen at tre vinduer på motsatt vegg ble skadet, skriver Aftenbladet.no.

Opprydningsarbeid ble straks satt i gang, og handelen på senteret skal ha gått som normalt like etterpå. Til tross for et noe usedvanlig skue mellom 2. og 3.etasje på senteret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder