Kolliderte etter råkjøring - barn og to voksne skadet

En råkjører politiet tror var påvirket av narkotika, kjørte inn i en bil på E 18 i Telemark lørdag ettermiddag. Et fireårig barn satt i bilen, men ingen ble alvorlig skadd i hendelsen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Ulykken skjedde ved Steinbrekkatunnelen utenfor Porsgrunn like etter klokken 14. Politiet mottok flere henvendelser om en grå Mercedes som kjørte uforsvarlig fort og kjørte forbi biler både på høyre og venstre side.

- I Bamble-tunnelen var bilen også borti en annen bil i forbindelse med en forbikjøring. En politipatrulje observerte bilen i det den passerte Rugtvedt i Bamble. Politibilen kjørte inn bak den mistenkte bilen, men det oppsto ingen reell forfølgelse, opplyser operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt.

Utenfor Steinbrekkatunnelen kjørte Mercedesen inn i bakenden på en forankjørende bil. I den satt det en familie med et barn på fire år. De tre personene ble kjørt til legevakt for en sjekk, men er ikke alvorlig skadet.

- De to i Mercedesen ble kjørt til sykehus, men er ikke alvorlig skadet. I tillegg til den uforsvarlige kjøringen, er de siktet for narkotikabruk, sier Jørgensen til NTB.

De to, menn i 20-årene fra Oslo, skapte også store problemer for utrykningsmannskapene. Ingen av dem kom til skade, men to glassruter i den ene politibilen ble sparket ut.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder