OSLO SENTRUM: Politiet etterforsker dødsfallet som et drap. Her jobber dykkere fra Oslo brann- og redningstjeneste på stedet torsdag kveld.

OSLO SENTRUM: Politiet etterforsker dødsfallet som et drap. Her jobber dykkere fra Oslo brann- og redningstjeneste på stedet torsdag kveld. Foto: Frode Hansen , VG

Kvinne funnet død i Oslo - etterforskes som drap

BISPEKAIA (VG) Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet på Bispekaia i Oslo.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Kvinnen skal ifølge Aftenposten ha blitt funnet død klokken 17.19. Oslo-politiet ventet så til etter klokken 22.30 før de meldte om dødsfallet på Twitter.

– Basert på funn på steder etterforsker vi denne saken som et drap, bekrefter operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til VG.

Han vil ikke kommentere saken ytterligere utover at politiet kommer har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning og kommer tilbake med mer informasjon i løpet av kvelden.

Bispekaia ligger like ved Operaen i Oslo sentrum, og torsdag kveld var både flere politibetjenter og dykkere fra Oslo brann- og redningstjeneste på stedet. Dykkerne søkte i vannet i flere timer, før de avsluttet arbeidet litt over midnatt. Det er foreløpig ikke kjent om det ble gjort noen funn eller hva de lette etter.

Oslo-politiet har vært svært tilbakeholdne med opplysninger i saken, og ønsket tordag kveld ikke å gi ytterligere informasjon om drapsetterforskningen.

I VANNET: Dykkerne er på plass på Bispekaia hvor politiet det torsdag ble funnet en død kvinne. Foto: Frode Hansen , VG

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder