UNDERSØKER STEDET: Ulykken skjedde på Skillebekk i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Bil krasjet i gjerde ved trikkestopp - én død

Én person ble bekreftet død av helsepersonell på stedet etter en bilulykke i Oslo onsdag kveld. Den omkomne jobbet på den russiske ambassaden.

En bil med to personer krasjet like før midnatt i et gjerde tilhørende et trikkestopp på Skillebekk i Oslo.

Klokken 00.36 melder politiet på Twitter at én person er bekreftet død av helsepersonell på stedet. Den andre involverte er kjørt til legevakten med lettere skader.

– Den involverte bilen tilhører den russiske ambassaden, og både ambassaden og Utenriksdepartementet er varslet, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til VG i 01.10-tiden.

les også

To kvinner og ett barn døde i bilulykke på Island

KRASJET: Ulykken skjedde på Skillebekk i Oslo. Foto: Jens Holm / Stringerfoto

Operasjonslederen opplyser at det dreier seg imidlertid om to menn.

Den russiske ambassaden i Oslo bekrefter at det var en medarbeider hos dem som omkom i trafikkulykken onsdag kveld. De skriver at det skjedde under dårlig sikt i uvær. «Slektninger av den omkomne er informert, ambassadens lege yter nødvendig hjelp.», skriver de i en uttalelse til VG.

Politiet meldte om ulykken klokken 0.10 natt til torsdag, og operasjonslederen forteller at AMK fikk melding om ulykken like før midnatt.

– Det er én bil og to personer involvert. Ulykken fremstår som alvorlig, og vi jobber med å få oversikt over skadeomfanget nå, sa Hekkelstrand til VG rundt klokken 00.15

Torsdag formiddag skriver ambassaden at det er snakk om en medarbeider i Den Russiske Føderasjons handelsrepresentasjon som omkom i ulykken.

De skriver at ulykken skjedde «under dårlig sikt i uvær».

Slektninger av den omkomne er informert, ambassadens lege yter nødvendig hjelp, opplyser ambassaden videre.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder