FÅR NY RÅDGIVER: Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik. Foto: Frode Hansen

First House-rådgiver blir rådgiver for Hadia Tajik

Jorid Juliussen Nordmelan går fra kommunikasjonsbyrået First House til Arbeiderpartiet.

– Jeg tar grep for å ha så mye åpenhet som mulig, sier Jorid Juliussen Nordmelan.

Hun starter i jobben som politisk rådgiver for Hadia Tajik allerede på mandag, og er ikke den første som tar steget fra kommunikasjonsbransjen til politikken.

– Jeg mener man må ta til seg all sånn kritikk som kommer, for den viktigste valutaen for en politiker er tillit. Jeg har hele tiden hatt åpne lister.

– Har du varslet noen habilitetskonflikter i ny jobb?

– Nei, det er det ikke. Vi må tar vurderinger etter hvert, men jeg ser ikke noen umiddelbare kandidater.

NY JOBB: Jorid Juliussen Nordmelan går fra First House til Arbeiderpartiet. Foto: First House

I kommunikasjonsbyrået First House har hun vært rådgiver. Nordmelan gleder seg til å jobbe for Arbeiderpartiet på Stortinget.

– Det blir veldig kult. Jeg brenner veldig for partiet, og synes at hun er en skikkelig kul dame.

Jarle Roheim Håkonsen, kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, bekrefter at Nordmelan er ansatt som ny politisk rådgiver.

Tajik sier dette om sin nye rådgiver.

– Jeg ser frem til å jobbe med Jorid. Hun er en jordnær kvinne fra Trøndelag, med mye organisasjonserfaring fra partiet vårt på flere nivåer. Ikke minst som kommunestyrerepresentant i Namsos og fylkestingsrepresentant i Nord-Trøndelag. Dette gir viktige perspektiver inn i arbeidet til stortingsgruppen.

Tajik-rådgiver til NHO

Tajiks nåværende rådgiver, Edina Ringdal, starter som seniorrådgiver i område samfunnskontakt i NHO. Hun starter i stillingen 1. desember 2019, og har permisjon fra rådgiverjobben på Stortinget. Hun vil inngå som en del av NHOs myndighetskontaktteam og vil jobbe særlig med spørsmål knyttet til EØS-avtalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder