JAGUAR: Elbilen har en verdi på 800.000 kroner. Foto: Politiet i Agder (Twitter)

Stakk av med luksusbil under prøvekjøring – fire pågrepet

Fire personer er pågrepet etter at en Jaguar i-Pace ikke ble levert tilbake til en bilbutikk i Kristiansand etter prøvekjøring.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, John Repstad, bekrefter til VG at bilen ble underslått under prøvekjøring lørdag ettermiddag.

– Vi har fått en del tips på bevegelse av bilen i løpet av dagen. Den ble til slutt funnet på Mosby i Kristiansand, hvor noen stakk fra stedet, sier han.

Litt over klokken 22 lørdag kveld skriver politiet på Twitter at de har kontroll på fire personer som er pågrepet og satt inn i arrest.

– De pågrepne personene er i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene. Noen av dem er hjemmehørende på Sørlandet, mens noen av er fra andre steder i landet, sier Repstad til NTB.

Kom ikke tilbake

Politiet ble varslet om den forsvunne bilen lørdag ettermiddag da en bilbutikk ikke fikk tak i en kunde som prøvekjørte Jaguaren verdt 800.000 kroner.

Daglig leder ved forhandleren British Cars Kristiansand, Christian Austad, uttalte til Fædrelandsvennen at alt syntes å være i orden, helt til de ikke fikk tak i føreren.

– Vedkommende var innom butikken, utga seg for være interessert i bilen og ønsket å prøvekjøre. Vi fikk personalia av kunden, og han kjørte ut for en kort prøvekjøring, men returnerte ikke til avtalt tid.

Se video fra da Jaguar lanserte sin elbil i-Pace i Oslo:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder