SLEDEN KJØRTE I GRØFTA, 2017: – Nissen har rett og slett kjørt ut av veien, og må få hjelp av NAF. Han må også ta hensyn til været når han kjører ut med gaver. Også er det en påminnelse til folk om å kjøre forsiktig nå i julestria, oppfordrer Ole Andreas.
SLEDEN KJØRTE I GRØFTA, 2017: – Nissen har rett og slett kjørt ut av veien, og må få hjelp av NAF. Han må også ta hensyn til været når han kjører ut med gaver. Også er det en påminnelse til folk om å kjøre forsiktig nå i julestria, oppfordrer Ole Andreas. Foto: PRIVAT

Er dette Norges morsomste julekort?

Publisert: Oppdatert: 01.12.17 19:23
INNENRIKS

Denne kompisgjengen har valgt å spille på humor når de sender ut julekortene - hvert eneste år.

– Det begynte med at vi guttene som er på bildene, bodde i kollektiv sammen for noen år siden. Så tenkte vi at vi hadde lyst til å gjøre en humoristisk vri på det tradisjonelle julekortet som alle familier sender ut, forteller Ole Andreas Laache Klevan.

Kreftsyke Bradley (5) tok England med storm: Fikk 11.000 julekort i fjor

Sammen med kompisene gjør han noe litt annerledes med julekortene sine. Det hele begynte i 2012, og siden har de laget julebilder hvert eneste år.

– Det har blitt en tradisjon. Nå er det sånn at folk gleder seg til 1. desember, for da legger vi ut årets bilde ved midnatt, sier han.

I hovedsak er det Ole Andreas selv som kommer med ideene til årets julekort.

– Jeg begynner å tenke litt i sånn august eller september. Da begynner jeg å «kile» borti tanken på noen gode ideer, så forteller jeg det til de andre, og så bestemmer vi oss for den vi mener er best, forteller han.

Fikk du med deg dette bildet? Curlingguttas kalenderbidrag

Her er bildene:

Bakt syv slag? Her er proffenes tips (krever innlogging)

Så du denne julehilsenen? Ble sett av flere tusen

Debattinnlegg: Alenejul er ingen krise

Her kan du lese mer om