Campingvognen var overtent da nødetatene kom til stedet. Tre personer er bekreftet omkommet etter brannen. Foto: Per Thime / Lyngdals Avis / NTB scanpix

Familie som omkom i campingvognbrann etterlater seg tenåringsjente

Familien som lørdag mistet livet i en campingvognbrann på Sokn i Rogaland, etterlater seg en tenåringsdatter. Jenta blir ivaretatt av besteforeldrene og sin tante.

  • VG / NTB

– Hun blir godt ivaretatt av mormor, morfar og moster, sier kommunelege Hans Petter Torvik til Stavanger Aftenblad søndag. Sandnes-jenta som har mistet både moren, faren og sin eneste bror, går på videregående skole, skriver avisen. Kommunelegen har brukt uttrykket moster, som er en forkortelse for mors søster.

VG får opplyst av en person nær familien at de ikke ønsker å uttale seg om den tragiske hendelsen nå, og at de ønsker ro.

les også

Familie omkommet i campingvognbrann på Sokn: – En veldig dyster stemning

Oppfølging av elever og lærere

Venner og naboer av familien samlet seg lørdag i idrettslagets klubbhus.

– Midt i det tragiske som har hendt, har lokalsamfunn og naboer håndtert situasjonen på en fantastisk fin måte, sier kommuneoverlege i Sandnes, Hans Petter Torvik til NRK.

Mandag er helsepersonell på to av skolene i Sandnes. I tillegg holder Bogafjell kirke åpent mandag ettermiddag.

– Vi er på plass med helsepersonell ved begge skoler fra i morgen tidlig, og er tilgjengelig for samtaler og oppfølging av elever og lærere, sier han til statskanalen.

Sendt til obduksjon

Sørvest politidistrikt opplyser at de omkomne er sendt til obduksjon. Det vil trolig ta noen dager før politiet har sikker identifikasjon. Det er ikke flere savnede etter brannen.

– De tre omkomne er sendt til obduksjon, og det vil trolig ta noen dager før politiet har sikker ID. Politiet jobber videre med saken, men det er undersøkelser som det er for tidlig å si noe om, sier Rikke Lyngdal, etterforskningsleder i Sørvest politidistrikt til VG.

Politiet arbeidet lørdag på brannstedet med kriminalteknikere og annet personell som avhørte en rekke vitner på campingplassen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder