Innlagt på Ahus etter biljakt - stakk av med sykepleierens bil

Politiet lette natt til tirsdag etter en mann i 20-årene som stakk av fra Ahus i bilen til en ansatt.

  • Karna Buggeland Sælebakke

Artikkelen er over seks år gammel

Mannen ble pågrepet på Gardermoen natt til tirsdag, melder politiet på Twitter.

Mannen ble innlagt på Ahus etter at han var involvert i en biljakt på Romerike i 10.30-tiden mandag. Mannen kjørte fra politiet i en stjålet bil, og avgjørelsen om innleggelse på sykehus ble tatt da politiet mistenkte at han kjørte i ruspåvirket tilstand.

Like før klokken 23 mandag kveld varslet ansatte ved Ahus politiet om at pasienten hadde stukket av fra sykehuset, også denne gangen i en stjålet bil.

- Sykehuset varslet oss sent mandag kveld om at den samme mannen som vi tidligere hadde pågrepet etter biljakten hadde stukket av i bilen til en ansatt. Han har fått tak i bilnøklene hennes og kjørt avgårde i sykehusklær, forteller operasjonsleder Øyvind Strømsborg i Romerike politidistrikt til VG.

Like før midnatt ble mannen observert på Esso på Kjellerholen, der flere reagerte på at han var iført sykehusklær, og dermed tipset politiet.

Politiet på Romerike søker etter bil som nylig ble stjålet fra P-huset på Ahus. Dette er BR42368 sort Subaru Legacy 2007 mod, stv.
— Romerike Politi OPS (@RomerikePoliti) December 30, 2013
Sistnevnte bil (Legacy) er sett for 4-5 min. siden ved Esso Kjellerholen retn Kjeller. Fører iført sykehusklær. Tips 02800 / 112.
— Romerike Politi OPS (@RomerikePoliti) December 30, 2013

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder