- En kilo laks i uken er ingen helserisiko

(VG) De positive sidene ved å spise oppdrettslaks, overgår den eventuelle negative effekten, mener forskningsdirektør Ingvild Eide Graff.

  • Marcus Husby
  • Bjørn Haugan
Publisert:

Forskningsdirektøren ved Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning (NIFES), mener leger og helseeksperter som advarer mot oppdrettslaks tar feil.

Flere artikler

  1. Pluss content

    - Ikke spis oppdrettslaks

  2. Leger og professorer: - Ikke spis oppdrettslaks

  3. Fagfolk er uenige om hvor sunn  oppdrettslaksen egentlig er

  4. Folkehelseinstitutt-forsker med budskap til kvinner: - Ett måltid fet fisk i uken er nok

  5. Slår alarm om fiskeråd

Fra andre aviser

  1. - Mat uten miljøgifter er en illusjon

    Bergens Tidende
  2. Friskmelder oppdrettslaksen

    Bergens Tidende
  3. Se hvordan rådene spriker

    Bergens Tidende
  4. Vitenskapskomiteen for mattrygghet: Trygt å spise oppdrettslaks

    Aftenposten
  5. Fjerner miljøgifter for å fjerne all tvil

    Bergens Tidende
  6. - Barn bør ikke spise oppdrettslaks

    Bergens Tidende