ALVORLIG: Tre personer omkom i en front-kollisjon i Troms. Ytterligere fire personer ble skadet. Foto: Joakim Korneliussen, VG-tipser

Tre personer omkom i front-mot-front-kollisjon på E6 i Troms

Tre personer er omkommet etter en alvorlig frontkollisjon i Troms.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Ulykken skjedde rundt fire-fem kilometer nord for Hatteng i Storfjord kommune i Troms. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 15.08.

– Tre personer er bekreftet omkommet etter en alvorlig trafikkulykke, opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt, Morten Augesen til VG.

De tre personene satt i samme kjøretøy, opplyser Augensen. Totalt syv personer var involvert i ulykken. Av de fire som overlevde ulykken er én kvinne i 40-årene lettere skadet, mens en mann og to gutter i barneskolealder er uskadet, men lagt inn til observasjons ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Sperrer veien

Augensen forteller at politiets etterforskere og trafikkulykkegruppen til Statens vegvesen jobber med å finne ut av hva som forårsaket ulykken.

Han forteller at trafikanter må regne med en del kø i området en periode fremover.

– Det er kødannelse. Veien vil bli sperret en periode til, mens etterforskerne jobber på stedet. Vi jobber så godt vi kan med tanke på det trafikale, men vi må gjøre våre undersøkelser først, sier han.

Én kvinne lettere skadet

Politiet opplyser at de omkomne er en mann og en kvinne i 60-årene og en kvinne i 80-årene. Alle de tre kommer fra Kvænangen kommune i Troms, skriver NTB.

– Vi mottar dødsbudskapet med stor sorg. Det er en tung stund, og vi må ta godt vare på hverandre i tida som kommer, sier ordfører Eirik Losnegaard Mevik i Kvænangen til Framtid i Nord.

Politiet jobber nå med å kartlegge hva som har skjedd og opplyser at trafikketterforskere og Vegvesenets trafikkulykkegruppe er på vei til stedet.

Pressevakt Per-Christian Johansen ved Universitetssykehuset Nord-Norge forteller til VG at sykehuset har tatt imot en mann og en kvinne i 40-årene, og to gutter i barneskolealder.

– Kvinnen er lettere skadet, de øvrige er ikke skadet. Alle er lagt inn til observasjon, sier Johansen til VG.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder