NY EIER: Leiligheten til avdøde Wenche Behring Breivik (66) i Hoffsveien i Oslo hadde en takst på 3,7 millioner kroner. Foto: JAN PETTER LYNAU

Breivik-boligen solgt

(VG Nett) Leiligheten til massemorder Anders Behring Breiviks (34) mor på Skøyen i Oslo er solgt.

Artikkelen er over seks år gammel

Det bekrefter Breiviks advokat Tord Jordet overfor VG.

Advokaten ønsker ikke å opplyse om salgssum, hvem som kjøpte boligen, overdragelsestidspunkt, visninger eller budgivninger.

Leiligheten i Hoffsveien på Skøyen i Oslo ble lagt ut for salg for vel to uker siden med en verditakst på 3,7 millioner kroner.

Søsteren arver mesteparten

Ifølge VGs opplysninger, er det massemorderens søster i Los Angeles og hennes to barn som arver det meste etter Wenche Behring Breivik (66). Deler av arven skal også gå til veldedige formål.

Etter terroraksjonene er Breivik ilagt et enormt erstatningskrav - et krav han aldri vil være i stand til å betale - og et krav som stadig øker med antall personer som krever voldsoffererstatning.

Rev i stykker testament

VG kjenner til at Breiviks mor hadde skrevet et testamente som var datert 25. mai 2011 - knappe to måneder før terroraksjonene.

Dette testamentet ble funnet av politiet da de ransaket boligen, og etter det VG får opplyst ville moren den gang at pengene etter henne skulle deles likt mellom sønnen og datteren.

VG kjenner også til at moren rev testamentet i stykker da hun var innom leiligheten sammen med politiet cirka én måned etter terroraksjonene.

Døde i mars

Wenche Behring Breivik døde 22. mars i år etter lang tids sykdom, 66 år gammel. En ukes tid før hun sovnet inn ved en helseinstitusjon i hovedstaden, besøkte hun sin terrordømte sønn i fengsel for aller siste gang.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder