STORE SKADER: Slik så det ut etter at til sammen tre steinblokker raste ned fra en fjellvegg i Spangereid i Lindesnes natt til søndag. Kun den største av dem traff hytta. Foto: Politiet i Agder

Morgenoppdatering 03.06.18

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

  • Steinblokk traff hytte: I Lindesnes ble det en dramatisk natt for to tyske turister da en steinblokk på flere tonn raste ut fra fjellsiden og gjennom veggen på hytta der de lå og sov. Politiet mener de har vært «ekstremt heldige» som ikke ble truffet, og har nå sperret av området.
  • Norge slo VM-klare Island: Alt tydet på islandsk seier, men to superbytter senere var Norge i ledelsen - og treningskampen endte til slutt 2-3. «Optimismen er definitivt tilbake», skriver VGs kommentator.
  • Israel bombet Hamas-mål: Det israelske forsvaret meldte i natt at de har bombet omtrent ti militære mål ved Gazastripen etter at det ble avfyrt to raketter fra palestinsk side. Ingen skal være drept eller skadet i angrepene.
  • Bilbrann i Oslo: Nødetatene rykket i natt ut til en bil som sto i full fyr langs en gate på Rødtvet. Funn på stedet gjør at politiet mistenker at brannen er påsatt, men ingen er så langt pågrepet.
Dagens leder: Nordmenn er ikke sykere enn dansker og svensker

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder