SPREDNINGSFARE: Politiet ber personer som ser på brannen om å trekke bort fra stedet på grunn av stor spredningsfare. Foto: VG Tipser

Brann i garasje i Oppegård spredde seg til boliger

En brann i en garasje på Tårnåsen i Oppergård spredte seg søndag til nærliggende rekkehus og flere boliger ble evakuert.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Brannvesenet har startet slukking, mens politiet iverksetter evakuering av omkringliggende bolig, opplyser Øst politidistrikt på Twitter i 14-tiden søndag.

– Stor spredningsfare og røykutvikling, melder politiet, som ber skuelystne holde seg unna for å gi brannvesenet arbeidsro.

Like etter klokken 15 søndag skriver politiet at veien vil være stengt i en lengre periode i forbindelse med slukningsarbeid på stedet.

En bolig er totalskadd, mens nødetatene ser ut til å ha kontroll på den andre husbrannen, skriver Østlandets Blad.

Litt før klokken fire i ettermiddag melder politiet at brannen skal være slukket, men at det fortsatt er mye røyk.

Garasjen ligger i underetasjen av et rekkehus med fire boliger, og det brenner også i et av husene. Politiet har startet evakuering, melder Øst politidistrikt til VG.

På Twitter ber politiet personer som ser på brannen om å trekke bort fra steder. De advarer om stor spredningsfare og røykutvikling, og skriver at de trenger arbeidsro på stedet.

Kilde: NTB/VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder