Kristin Kirkemo skilles

(VG Nett) Ekteskapet mellom Kristin Kirkemo Haukeland (31) og Per Haukeland (36) går mot slutten, ifølge Se og Hør.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

- Ja, det er riktig at vi skal skilles.

Utover denne kommentaren vil han ikke si noe mer om ekteskapsproblemene .

Kristin Kirkemo Haukeland soner i Bredtveit kvinnefengsel etter at hun ble dømt til 16 års fengsel for medvirkning til trippeldrapet på Orderud gård. Hennes advokat, Tor Kjærvik, sier til VG Nett at han ikke ønsker å kommentere sine klienters privatliv. Men Se og Hør har via advokaten fått en liten kommentar fra Kristin Kirkemo Haukeland.

- Snakk med Per, sier hun.

Møttes på biljardsalong

Kristin Kirkemo Haukeland og Per Haukeland møttes på hans biljardsalong nyttårsaften 2000. Hun var da siktet for medvirkning til Orderud-drapene. Paret giftet seg åtte måneder senere i et storslått bryllup.

Per Haukeland støttet sin kone gjennom de to lange rettssakene og sa etter den endelige dommen at han var innstilt på å vente på henne til hun var ferdig å sone.

I et portrettintervju som VG gjorde med Kristin Kirkemo Haukeland lille julaften 2002 snakket hun åpent om hvordan det var å ha et forhold med en mann på utsiden av fengselsmurene. De to fikk bare treffes en gang i uken - en time hver søndag.

Hun innrømmet at det ikke alltid var like enkelt å få forholdet til å fungere, men hadde likevel stor tro på at hun og Per Haukeland skulle få det til.

- Ja, det kommer an på hvordan man bygger det opp gjennom brev man skriver, og sånt. Jeg kan skjønne at enkelte forhold sprekker på denne måten, men da er de ikke så seriøse som Per og jeg er, tror jeg, sa Kristin Kirkemo Haukeland den gangen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder