Marius Müller døde i trafikkulykke

INNENRIKS

Musikeren Marius Müller (40) omkom ved 19-tiden i går kveld, etter at bilen hans skar ut av veien og krasjet med en lyktestolpe.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:17

Etter det VG forstår, arbeider politiet ut fra en teori om at den kjente gitaristen fikk et illebefinnende like før bilen skar av Østre Aker vei ved avkjøringen til Alnabru godssentral like utenfor bomringen i Oslo.

Gjenopplivningsforsøk ble gjort på ulykkesstedet, men Müllers liv sto ikke til å redde.

Marius Müller etterlater seg samboer og en datter på 14 år.

Ikke klarlagt

Den 40 år gamle musikeren var alene i bilen da han skjente ut mot høyre i tofeltsveien, kjørte ned et skilt og sneiet borti en lyktestolpe, før hans amerikanske Oldsmobile stanset med fronten mot neste lysmast.

Etter det VG kunne se på ulykkesstedet, var skadene på bilen ikke spesielt omfattende; frontruten var hel, og fronten ikke mer inntrykt enn at bilfører tilsynelatende skulle kunne ha overlevd sammenstøtet med lysmasten.

Fra flere kilder i helsevesen og politi ble det i går kveld antydet at et illebefinnende før selve krasjet kan være årsaken til at den omkomne ikke responderte på gjenopplivningsforsøkene. Men den nøyaktige dødsårsaken er ennå ikke klarlagt.

Underrettet

Politifolk fra Stovner politistasjon og teknikere fra politiets spesielle åstedsgruppe for trafikkulykker arbeidet i går kveld på åstedet.

Det var liten trafikk søndag kveld, og ingen vitner hadde ved 21-tiden i går meldt seg. Ulykken ble meldt nøyaktig klokken 19 av forbipasserende som trolig kjørte forbi minutter etter at Müllers Oldsmobile 1980-modell skjente ut av veien.

Krimvakten ved Oslo politikammer sørget i går for å underrette den avdøde rockemusikerens nærmeste familie.