Kart

Mann knivstukket i magen

En mann oppsøkte i kveld en bensinstasjon i Laksevåg med stikkskader i overkroppen. En kvinne ble først pågrepet av politiet, så ble også knivofferet pågrepet.

  • Andreas Arnseth
  • Karna Buggeland Sælebakke
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Knivstikkingen skal ha skjedd i en leilighet på Laksevåg, men mannen klarte å ta seg ut av leiligheten for egen maskin og oppsøkte en bensinstasjon i nærheten, skriver Bergens Tidende.

Politiet skriver på Twitter at mannen er kjørt til legevakten. Mannens tilstand er foreløpig ukjent, men han skal ikke være alvorlig skadet.

- Han venter på tilsyn av lege. Det skal ikke være akutt, sier operasjonsleder Hilde Andersson til NRK.

Betjeningen på bensinstasjonen ringte etter ambulanse.

- Han hadde en del blod på arm og fingre, og sa at han hadde blitt knivstukket gjentatte ganger i arm og mageregion, sier butikkmedarbeider Anders Liland ved Shell-stasjonen til Bergens Tidene.

Politi og ambulanse var på stedet 5-10 minutter senere.

En kvinne ble kort tid etterpå pågrepet i leiligheten der knivstikkingen skal ha skjedd.

- Det vi har opplysninger om er at mannen skal ha blitt knivstukket av kvinnen som er pågrepet. Nå vil vi hente inn flere opplysninger, og kvinnen vil trolig bli avhørt i natt eller i morgen tidlig, opplyser operasjonsleder Andersson til NRK.

En times tid etter knivstikkingen valgte imidlertid politiet også å pågripe mannen som var kjørt til sykehus. Årsaken er at kvinnen skal ha blitt påført skader forut for knivstikkingen, skriver Hordaland politidistrikt på Twitter.

Kl. 2210: mann stukket med kniv av kvinne på Laksevåg. Kvinnen pågrepet. Fornærmede kjørt til Haukeland sykehus. Ukjent skadeomfang.
— Hordalandpolitiops (@Hordalandpoliti) December 3, 2013
Knivstikking; rettelse: fornærmede er kjørt til legevakten.
— Hordalandpolitiops (@Hordalandpoliti) December 3, 2013
Knivstikking, Laksevåg: den mannlige part blir også pågrepet av politiet, da kvinnen skal ha blitt påført skader, forut for knivstikkingen.
— Hordalandpolitiops (@Hordalandpoliti) December 3, 2013

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder