Foto:,

Ap-Libe i Twitter-krangel med Ap-Jonas

  • Nilas Johnsen
Publisert: Oppdatert: 30.05.15 11:45

Del saken på:

Lenken er kopiert
INNENRIKS

Mens Ap-leder Jonas Gahr Støre forhandlet om en løsning for å hente syriske flyktninger til Norge, kom varaordfører i Oslo, Libe Rieber-Mohn (Ap)  med et stikk på Twitter.

Onsdag forhandlet Støre med de øvrige parlamentariske lederne på Stortinget for å komme til enighet om hvor mange syriske flyktninger som skal få komme til Norge. Arbeiderpartiet har i likhet med et flertall på Stortinget et landsmøtevedtak på at det skal hentes 10.000.

Men gruppeleder og varaordfører i Oslo Aps bystyregruppe, Libe Rieber-Mohn, som er kjent for å være tilhenger av en restriktiv innvandringspolitikk, er tydeligvis ikke enig med partilederen:

Partilederen kom raskt med sitt svar tilbake:

Bakgrunn:Syria-flyktningene: Derfor er det så vanskelig

Støre viser til sin melding på Twitter, og vil ikke svare VG videre om saken. Heller ikke Rieber-Mohn vil kommentere saken.

I september kunngjorde Rieber-Mohn at hun ikke vil stille til gjenvalg, da det ble klart at Raymond Johansen skal være Oslo Aps toppkandidat i kommunevalget. I en melding på Facebook skrev hun den gang at hun ikke ønsket et «fokus på personer og konflikter».

Denne artikkelen handler om