TOTALSKADET: Politiet sier det var store krefter involvert i ulykken.

TOTALSKADET: Politiet sier det var store krefter involvert i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen

Tre ungdommer skadet i bilulykke

En bil full av ungdommer kjørte ut utenfor Hønefoss, like før midnatt. Tre av ungdommene ble først betegnet som alvorlig skadet, men de viser seg nå å være moderat og lettere skadet.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det var fem unge menn i alderen 17 til 18 år i bilen. Alle ble kjørt til sykehuset, og politiet betegnet tre av dem som alvorlig skadet.

Alle fem var ved bevissthet da de ble kjørt fra stedet. Det var bare én bil involvert i ulykken, og politiet kaller den totalskadet.

– Det har vært store krefter involvert, og bilen har rullet rundt. Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd ennå, men vi er på vei til sykehuset for å snakke med føreren og passasjerene, sa operasjonsleder Kai Gudbrandsen i Nordre Buskerud politidistrikt til VG i natt.

Like før klokken 08 onsdag morgen opplyser Vestre Viken-helseforetak til VG at ingen av ungdommene ble alvorlig skadet, slik politiet først opplyste.

– To er uten skader, to har moderate skader og en har lettere skader, sier pressevakt i Vestre Viken til VG.

Utforkjørselen skjedde på Fylkesvei 171 i et industriområde utenfor Hønefoss. Operasjonsleder Gudbrandsen beskriver veien som en svingete bygdevei.

Det skal være 60-sone i området. Politiet fikk beskjed om ulykken 23.55. Det var føreren selv som meldte fra.

HAR RULLET RUNDT: Bilen havnet et godt stykke utenfor veien i ulykken. Foto: Ole Edvin Tangen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder