TATT: Her går den tiltalte mannen i 20-årene inn på Narvesen-kiosken 25. september i fjor. Kort tid senere skal han ha begått ran og overgrep mot en kvinnelig ansatt. Foto: POLITIET

Mann tiltalt for pistol-ran og overgrep

Politiet mener mannen i 20-årene først truet til seg penger
i en Narvesen-kiosk i Oslo med en softgun – før han forgrep seg mot en kvinnelig ansatt på bakrommet.

Nå er mannen i 20-årene tiltalt for blant annet pistol-ran, seksuell handling uten samtykke og trusler.

Det var midt på dagen 25. september i fjor at mannen i 20-årene gikk inn på en Narvesen-kiosk i Oslo, tok frem en softgun og truet til seg 1450 kroner fra kassen, ifølge tiltalen.

TOK TOG: Kort tid etter kiosk-ranet skal den unge mannen ha reist til Stavanger. Her er han avbildet på perrongen på Oslo S før avreise. Foto: POLITIET

«Jeg har en pistol og skal rane deg.», skal han ha sagt til en kvinnelig ansatt.

– Jeg har pistol, husk det

Kort tid etter forgrep han seg mot den kvinnelige ansatte på bakrommet, til tross for at hun sa «stopp», «nei» og «gå vekk», ifølge tiltalen.

«Jeg har pistol, husk det. Vil du at jeg skal bruke den? Du vet hva den kan gjøre med folk, den lager hull i folk.», skal den unge mannen ha svart.

Statsadvokaten har også tiltalt mannen for å ha hatt en Walther CP88 luftpistol og en softgun i baggen sin i Stavanger sentrum tre dager etter ranet og overgrepet i Oslo.

Politiet pågrep mannen i nettopp Stavanger.

Domfelt i sommer

Tiltaltes forsvarer, advokat Marthe Notøy, har ikke anledning til å kommentere saken overfor VG på det nåværende tidspunkt.

Den samme mannen ble i sommer domfelt i en annen straffesak som blant annet omhandlet trusler mot en politibetjent og rus.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder