Tenåringsjente påkjørt av bil - fløy flere meter opp i luften

Etter påkjøringen skal sjåføren ha stukket av fra åstedet, opplyser politiet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det var litt over halv syv lørdag at politiet ble varslet av helsepersonell om hendelsen som tok sted ved Stadsingeniør Dahls gate i Trondheim.

En jente i slutten av tenårene skal ha blitt påkjørt i det hun krysset et fotgjengerfelt og kastet opp i luften. Fører skal så ha stukket av fra åstedet.

Jenta skal ha blødd fra hodet, men klart å gå inn i ambulansen på egne ben.

Politiet opplyser til VG søndag at de har avhørt vitner og gjennomgått kameramateriale, uten å ha kommet nærmere bilføreren.

– Vi har så langt bare avhørt ett vitne, og vi skulle gjerne kommet i kontakt med en annen person som dro fra stedet før vi ankom, sier vakleder ved kriminalvakten i Trøndelag politidistrikt May-Britt Enmo.

les også

Kim Kardashians fotograf alvorlig skadet i bilulykke

Jenta skal ha blitt sendt til St. Olavs hospital, og ligget der til observasjon.

– Vi kan bekrefte at hun kom inn til oss i går, og at hun var lettere skadet, sier kommunikasjonsdirektør ved St. Olavs hospital Marit Kvikne til VG søndag morgen.

Sykehuset vil ikke opplyse om hvor lenge jenta befant seg på St. Olavs, eller om hun ennå er utskrevet.

Det vil bli prioritert avhør av tenåringen så raskt det lar seg gjøre.

I tillegg til vitneavhør har politiet også innhentet kameramateriale fra en besinstasjon i nærheten, uten at det ga utslagsgivende funn.

Politiet skal foreløpig ha vært i kontakt med ett vitne.

– Personen var vitne til hendelsen, som fortalte at bilen kjørte videre etter påkjøringen. Ellers var det lite opplysninger å innhente ettersom det var mørkt da hendelsen tok sted

Politiet bad kort tid etter påkjøringen føreren av en mørk bil av merke Kia om å melde seg på Twitter, ettersom bilen hadde dukket opp på overvåkingskameraene i nærheten av åstedet. Denne føreren var ønsket som mulig vitne i saken, og meldte seg for politiet kort tid senere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder