Slik reagerte Harald (75) da han vant VGs gullbil

INNENRIKS

Fredag fikk Harald Bjarne Erstad (75) ta med seg ny bil hjem etter at han vant VGs tredje gullbil til en verdi av over 400.000 kroner.

Publisert:

– Jo, jeg begynner jo å skjønne det her etter hvert, sier Harald Bjarne Ertstad (75) til VG fredag, en drøy uke etter han fikk beskjeden.

Han har nettopp vært og hentet den flunkende nye Isuzu Premium 4x4 D-MAXen, etter han forrige søndag mottok gladnyheten om å være vinner av den tredje gullbilen i VGs «Finn Gull»-konkurranse.

– Jeg synes den er helt suveren! Nydelig farge, god å kjøre og alt det der, sier den pensjonerte elektrikeren.

1 av 4VINNER: Harald Bjarne Ertstad (75) er den tredje bilvinneren i VGs «Finn Gull»-konkurranse. Fredag hentet han bilen han vant, en Isuzu Premium 4x4 D-MAX, hos Fagerthun Bil i Narvik. www.kristoffereide.com

Siden 1. desember i fjor har VG daglig delt ut gavekort på 1000 kr, samt gavekort på 10.000 kroner hver lørdag.

I skrivende stund utgjør det 45 lørdagsvinnere og 270 dagsvinnere som til sammen har vunnet gavekort fra Gullsmeden til en verdi av 720.000 kroner.

Vinn du også: Nå kan du vinne bil og gull på VG+!

– Jeg har bare vunnet 50 kroner i lotto

VG fikk først ikke tak i Erstad, som hadde dratt på hytta og lagt igjen mobilen hjemme. Da han kom hjem søndag formiddag, hadde det tikket inn flere meldinger.

– En så jo at det var en «Harald i Narvik» som hadde vunnet, men det er jo mange av dem, sier han.

For tanken om å vinne bil var fjern for 75-åringen, som begynte å sende inn koder i vinter.

– Jeg har bare vunnet 50 kroner i lotto så det var ganske overveldende, ler den pensjonerte elektrikeren, som først forsto det da kjedesalgssjef Jan-Christian Walle endelig lyktes å nå ham samme formiddag.

Ifølge Ertstad var det ekstra stas å vinne fordi den slitne tolv år gamle bilen han hadde fra før, snart måtte byttes ut.

– Nå har jeg bil resten av livet.

Ny biltrekning til jul

Isuzuen er den tredje bilen VG har delt ut i år, og er den gjeveste premien i «Finn Gull»-konkurransen som pågår daglig.

Det er fortsatt mulig for VG-lesere å vinne ny bil til jul – neste trekning om en Suzuki Swift 4x4 Hybrid blir 29. desember.

Les mer om «Finn Gull i VG» her.

Her kan du lese mer om