MISTET LIVET: 25 år gamle Torstein

Torstein (25) døde i trafikkulykke på Fosen

25-åringen etterlater seg et stort tomrom på arbeidsplassen Ørland flystasjon. – Det var en utrolig trist beskjed å få, sier oberst Martin Tesli.

Publisert:

Torstein Selemani Valen (25) er fra Skien og var ansatt i Forsvarets logistikkorganisasjon ved Ørland flystasjon.

Søndag kveld omkom han i en trafikkulykke på Hogsdalsveien ved Osavatnet i Indre Fosen kommune. Politiet går ut med navn og bilde av 25-åringen i samråd med de pårørende.

– Torstein var en person som alle gledet seg til å treffe på jobb hver dag. En person som utgjorde en forskjell med sitt gode humør, og alltid hadde et smil på lur. Som kollega og ansatt var Torstein respektert for sin kunnskap, arbeidskapasitet og sitt blikk for detaljer, sier kommandørkaptein Håvar Andre Gautvik.

Han var Valens nærmeste leder, og uttaler seg gjennom pressekontakten ved flystasjonen. Der mottok de budskapet med stor sorg, forteller Gautvik.

MINNES TORSTEIN: Ved Ørlandet flystasjon har stasjonspresten holdt minnestund og det er lagt ut kondolanseprotokoll.

– Etterlater seg et stort tomrom

Ingen arbeidsoppgaver var for store eller små for Torstein, forklarer han.

– Torstein gjennomførte alle arbeidsoppgaver like helhjertet hver gang. Han etterlater seg et stort tomrom, både som kollega og venn, sier Gautvik.

Stasjonssjef ved Ørland flystasjon, oberst Martin Tesli, sier at mange hadde et nært og godt forhold til den omkomne.

– Det var en utrolig trist beskjed å få. Vi jobber nå med en sorgprosess der vi prøver så godt vi kan å ivareta de ansatte på stasjonen, sier han.

Ved arbeidsplassen har de gjennomført minnestund, tent lys og lagt ut kondolanseprotokoll etter at Torstein omkom. Stasjonspresten har også bistått i å ivareta kolleger som har hatt behov for dette, forteller informasjonsrådgiver Sigurd Tonning-Olsen.

Ulykken etterforskes

Politiet har ingen opplysninger som indikerer at andre kjøretøy eller personer var involvert i ulykken, skriver de i en pressemelding tirsdag.

Det er foreløpig ikke noe nytt knyttet til de tekniske undersøkelsene som gjøres i etterforskningen av ulykken.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no