FULL FYR: Da politiet ankom Voss etter melding om brann sent i går kveld, fant de en russebil i full fyr. Foto: Nils Knapskog

Russebil tok fyr: – En brå avslutning på russetiden

I går gikk 17. mai-feiringen hardt for seg flere steder i Norge, skal vi tro politiet på Twitter. Denne russegjengen fikk en litt annerledes avslutningen på russetiden.

Klokken 22.10 meldte nødetatene i Bergen om at en bil på Voss sto i full fyr. Da de kom frem til stedet viste det seg at det var en russebil som hadde begynt å brenne. Det skriver BT.

Bilen sto i full fyr da brannvesenet ankom stedet. I 22.30-tiden ble brannen meldt slukket, og ingen kom til skade i brannen.

– Det ble en brå avslutning på russetiden. Men det er tross alt bedre at den brant nå, enn helt i starten, sier eier av bilen, Martin Gilbakken, til VG.

Han var ikke inne i bilen da brannen startet, men har fått gjenfortalt det som skjedde. Ifølge kompisene hans begynte det å brenne i anlegget bakerst i bilen. Han har også fortalt om den dramatiske kvelden til Dagbladet.

– De som var i bilen fikk panikk, og det ble kaos og skriking. Heldigvis kom de seg fort ut, for ett minutt senere var bilen overtent, sier Gilbakken.

Han forteller at bilen var forsikret - men at han tror det ikke dekker brannskader.

– Jeg tror ikke vi får noe igjen, og det er skikkelig synd.

Politiet skal undersøke bilen videre på mandag, ifølge Gilbakken.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder