OMKOM: Håvard Jonassen (22) omkom som følge av alvorlige skader han pådro seg under en badeulykke i Israel den 5. november. Foto: Bildøy bibelskole

Håvard (22) døde i badeulykke på skoletur i Israel

Bildøy bibelskole på Sotra opplyser tirsdag at deres elev Håvard Jonassen døde i en badeulykke på en skoletur i Israel den 5. november.

Det melder Bergens Tidende.

«Det er med sorg vi meddeler at studenten som ble alvorlig skadet i en badeulykke i Israel tirsdag 5.11.2019 i dag tidlig tirsdag 12.11.2019 er erklært død av legepersonell ved sykehuset i Afula, Israel», skriver bibelskolen på sine hjemmesider.

Ifølge skolen er nærmeste familie tilstede ved sykehuset i Afula.

«Den nærmeste familie ønsker å uttrykke takknemlighet til alle som har stått med dem i forbønn og omtanke i den krevende uken som har gått siden ulykken fant sted.

Studentens bortgang vil skape et stort tomrom og savn i studentmiljøet. Mange har nå mistet en kjær venn og medstudent», skriver skolen.

Elevens identitet er frigjort i samråd med nærmeste familie.

Jonassen er fra Fana i Bergen, og skolen vil nå ha en samling med kriseteam og bedriftshelsetjenesten for å ivareta studenter og ansatte.

Det vil også arrangeres en intern minnestund for Jonassen.

Rektor Gunnar Ferstad opplyser om at det ikke vil bli gitt ytterligere informasjons til pressen av hensyn til nærmeste pårørende.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder