MÅTTE GÅ: Før påske trakk Sylvi Listhaug (Frp) seg som justisminister og skal dermed tilbake på Stortinget som stortingsrepresentant.  Der skal hun sitte i helse- og omsorgskomiteen med Bård Hoksrud.
MÅTTE GÅ: Før påske trakk Sylvi Listhaug (Frp) seg som justisminister og skal dermed tilbake på Stortinget som stortingsrepresentant. Der skal hun sitte i helse- og omsorgskomiteen med Bård Hoksrud. Foto: Frp

Dette blir Listhaugs nye jobb: Frp vil gi Listhaug helse-ansvar

INNENRIKS

Sylvi Listhaug må nå tilbake på Stortinget, etter å ha blitt presset til å gå av som justisminister. Frps valgkomité vil plassere henne i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget.

Publisert: Oppdatert: 03.04.18 13:12

Den tidligere justisministeren skal ikke lenger holde i justis- og innvandringspolitikk for Frp. På Stortinget blir hun partner med Bård Hoksrud i helse- og omsorgskomiteen – og skal nå jobbe med helsepolitikk.

Frp-representant Jan Steinar Engeli Johansen, som satt i helsekomiteen, blir da flyttet til finanskomiteen.

Onsdag skal alle stortingsrepresentantene i Frp komme sammen og fatte den formelle beslutningen. Da Listhaug gikk av tok fiskeriminister Per Sandberg (Frp) midlertidig på seg jobben som statsråd for Justis- og beredskapsdepartementet.

Her kan du lese mer om