Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Ingen pågrepne etter sannsynlig drap i Skien

Det er fortsatt ingen pågrepne etter at en mann i 30-årene ble funnet død i Skien lørdag. Politiet mener den avdøde sannsynligvis har blitt drept.

 • NTB

Artikkelen er over tre år gammel

– Det er ingen som er pågrepet eller siktet i saken, opplyser politiet i Telemark i en ny pressemelding søndag.

De skriver videre at de jobber med taktiske undersøkelser på stedet, vitneavhør og andre undersøkelser, og får bistand fra Kripos. Den avdøde skal obduseres mandag.

– Politiet anser det som sannsynlig at avdøde er drept. Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si noe mer om bakgrunnen for dette, opplyste politiet lørdag etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet.

Politiet understreker i pressemeldingen at de er i en tidlig fase av etterforskningen og det er fremdeles nødvendig å være tilbakeholden med opplysninger.

Sannsynligvis drept

Det var to personer som kom til leiligheten i Skien, som meldte fra til politiet klokken 21.19 lørdag kveld. Politiet vil foreløpig ikke si om det er noen relasjon mellom de to og avdøde, som er identifisert som en mann i 30-årene fra Skien.

Ifølge politiadvokat Tine Henriksen har politiet allerede gjort en rekke avhør, men har altså foreløpig ingen mistenkte.

Det er foreløpig også uklart hvor lenge avdøde har ligget i leiligheten. Politiet venter på obduksjonsrapporten, og vil ikke vil si noe mer om bakgrunnen for hvorfor de vurderer det som sannsynlig at mannen i 30-årene ble drept.

–Det er på bakgrunn av informasjon politiet har og omstendighetene, mer kan jeg ikke si nå, sier Henriksen.

Problemfylt område

Mannen i 30-årene ble funnet død i samme kommunale leilighetsbygg som en mann i 50-årene ble funnet alvorlig skadd fredag. 50-åringen ble funnet liggende på gulvet med hodeskader, og politiet mistenker han har blitt utsatt for vold.

Innsatsleder Ståle Fuglaas sa lørdag til Varden at de ikke tror dødsfallet til 30-åringen har sammenheng med mannen som ble funnet fredag.

Det skal ha vært flere tilfeller av bråk og uro i den aktuelle leiegården. Varden skriver at dette blant annet dreier seg om hærverk, voldsepisoder og utagerende atferd hos noen beboere. Kommunens vaktmester får blant annet ikke lov til å reise på befaring i leiegården uten følge med andre.

Naboer som VG har snakket med, sier til avisen at det er vanlig med mye bråk i området.

Flere artikler

 1. Pluss content

  Full drapsalarm i Skien

 2. Full drapsalarm i Skien - mann funnet død

 3. Mann i 20-årene siktet for drap i Skien

 4. Politiet frigir navnet på den drepte i Skien

 5. Politiet frigir navnet på den drepte i Skien

Fra andre aviser

 1. Politiet har startet drapsetterforskning i Skien

  Aftenposten
 2. Politiet etterforsker sannsynlig drap i Skien

  Bergens Tidende
 3. Mann i 20-årene siktet for drap og en annen voldshendelse i Skien

  Aftenposten
 4. Politiet ber om tips i mulig drapssak i Skien

  Aftenposten
 5. Kvinne funnet død i Bergen – en mann er pågrepet

  Fædrelandsvennen
 6. Mann funnet død på Ålgård – to personer siktet for drap

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no