PÅ HYTTETUR: Thomas Numme og Harald Rønneberg, her sammen med kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsessens sønn Marius, fikk være med på hytta på Dvergsøya. Foto: Eyeworks, Dinamo

Senkveld-par på hytta med kronprinsfamilien

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit forteller hvordan de møttes og om hverdagen sammen i TV 2 sitt program «Med kronprinsparet på hytta».

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Programmet vises i anledning kronprinsparets ti års bryllupsdag 25. august.

Senkveld-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg har fått tilbringe en sommerdag med kronprinsfamilien på Dvergsøya utenfor Kristiansand:

- Kronprinsparet møtte oss på en åpen og sporty måte. Vi hadde et flott besøk på Dvergsøya, med tid til gode samtaler, og vi kan vel røpe såpass at flere av oss havnet i vannet i løpet av dagen. Og så ble det mye latter underveis, sier Numme og Rønneberg på TV 2s nettsider.

De to har blant annet bakt boller og prøvd seg på brettseiling med kronprinsesse Mette-Marit og barna.

Kronprinsparet vil markere jubileumsdagen med gudstjeneste i Oslo domkirke klokka 15, samme sted som de ble viet i 2001. Deretter deltar de på markeringen av tiårsjubileet for Kronprinsparets Fond på Universitetsplassen, Oslo. Før TV 2 sender sitt program om kronprinsfamiliens hverdags- og hytteliv, viser NRK «Bryllaupstalen», et program der kronprinsparet minnes bryllupsdagen og snakker åpent om sin kjærlighet til hverandre.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder