WANTED: Katten Kjell er savnet fra Dagali Hotell på Geilo. Vitner forteller at han ble kidnappet av to personer for en drøy uke siden. Foto: Privat Foto: ,

Utlover dusør for katten Kjell (16)

Matfar: - Helt klart noe som mangler her

I et siste forsøk på å få hankatten Kjell (16) tilbake, utlover Ole Halland (72) nå 5000 kroner for tips som leder til det hårete familiemedlemmet.

Publisert:

Den svarte og hvite 16-åringen skal for en drøy uke siden ha blitt bortført på brutalt vis av to personer fra parkeringsplassen utenfor familiehotellet Dagali.

En mann og en kvinne skal ha forsøkt å lokke 16-åringen til seg, før de tok ham med makt inn i bilen og kjørte av sted.

Familien står fortsatt uten spor, og håpet om å få Kjell tilbake blir stadig mindre.

Utlover dusør

Matfar Ole Halland (72) utlover derfor en dusør på 5000 kroner for tips som leder dem til den tunghørte 16-åringen.

JENNY-LINN LOHNE, SIRI EGGEN og HEIDI ØSTHUS ERIKSSEN. Foto: Roger Neumann Foto: ,

- Du kan ikke sette en prislapp på et gammelt familiemedlem, men hvis vi skulle være så heldige at noen skulle finne ham, så er han verdt noen tusenlapper for at vi skal kunne gi ham et godt liv de siste årene, sier 72-åringen til VG.

En katteekspert mener at den kosete hannkatten trolig vil forsøke å vende snuten mot familiehotellet - dersom han får muligheten.

Halland syns det er vondt å tenke på at den gamle familiekatten kan gå en kald vinter i møte.

- Hvis han er i live og ute, så er det mange store elver som skal krysses, og det er ikke enkelt for en liten katt. Det er forferdelig å tenke på, sier Halland.

- Noe som mangler

Han forteller at det er tomt på hotellet uten den gamle katten.

- For oss familiemedlemmer så er det helt forferdelig. Ei kokk som kom tilbake fra Ungarn ble helt på gråten da hun hørte at Kjell var borte. Han satt alltid ved siden av henne, og fikk litt mat ved lunsjbordet. Det er helt klart noe som mangler her, sier 72-åringen.

Den selverklærte dyretolken og healeren Anne Karin Bjørke mener at Kjell lever og at han vil hjem. Hun har gitt flere tips til familien, men ingen av dem har foreløpig ledet dem til 16-åringen.

- Vi har også fått flere tips, men ingen av dem har vært riktige. Det er nok mange svarte og hvite katter som er på loffen i sommer, sier 72-åringen.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder