Ny forskning: Maten som reduserer kreftfaren

Pluss content

Ny forskning fra World Cancer Research Fund har resultert i ti nye råd om hvordan man kan minske risikoen for å få kreft.

  • Mary Mårtensson/Aftonbladet
  • Marthe Nymoen

Flere artikler

  1. Omstridt studie: Rødt kjøtt er ikke så farlig likevel

  2. Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

  3. Pluss content

    Ny forskning: Dette avgjør hvem som lykkes med vektnedgang

  4. Pluss content

    Kostholdet som forebygger betennelser

  5. Pluss content

    Ekspertenes beste råd: Maten som er god for hjertet

  6. Pluss content

    Professor: Ti grep som forlenger livet

Fra andre aviser

  1. Ny forsk­ning om rødt kjøtt vekker reak­sjoner

    Fædrelandsvennen
  2. Skal vi spise frikadeller, kjøttboller og kjøttkaker i fremtiden? Eller blir det spirer og insekter?

    Aftenposten
  3. Stor uenighet blant forskerne: Så lite rødt kjøtt bør du egentlig spise

    Fædrelandsvennen
  4. Ny forskning: Denne maten er minst skadelig for miljøet og har størst effekt på helsen

    Fædrelandsvennen
  5. Ny forskning: Denne maten er minst skadelig for miljøet og har størst effekt på helsen

    Bergens Tidende
  6. Fargerike måltider reduserer risikoen for livsfarlige sykdommer

    Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder