Kart

Mann knivstukket på Skedsmokorset i Akershus

(VG Nett) En mann ble mandag ettermiddag knivstukket flere ganger i en leilighet på Skedsmokorset i Akershus. Én person er pågrepet, mistenkt for ugjerningen.

Bjørn-Martin Nordby
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det opplyser politiet på Romerike.

- Rundt klokken 20.15 fant vi en blodig person i Elgfaret på Skedsmokorset. Det viste seg å være en mann som er påført flere knivstikk, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike politidistrikt til VG Nett.

- Det så alvorlig ut

- Vi startet umiddelbart med førstehjelp da vi kom. Det er litt tidlig å si noe om skadeomfanget, men ut i fra det jeg kunne se så det alvorlig ut. Han er stukket i overkroppen, sier politiets innsatsleder Roy Alkvist til rb.no.

Mannen er sendt til Oslo Universitetssykehus i ambulanse, men tilstanden hans var ved 23-tiden mandag kveld fortsatt ukjent for politiet.

Skaftnes forteller at en formentlig gjerningsperson er pågrepet i nærområdet og at politiet har tatt beslag i en kniv.

Naboer varslet

Videre opplyser han at åstedet er sperret av og at kriminalteknikere er på vei.

- Var det noen vitner til knivstikkingen?

- Vi har ikke informasjon om at flere enn de to var tilstede. Knivstikkingen skal ha startet i en leilighet, hvorpå begge mennene tok seg ut på gaten. Deretter ble vi varslet av naboer, sier operasjonslederen.

Ukjent tilstand

Ved 23-tiden mandag kveld opplyser operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt til VG Nett at både den pågrepne og knivofferet er fra Estland.

- Er dere sikre på at dere har rett gjerningsperson?

- Ja, så godt som. Han var tilgriset av blod, men ikke skadet, sier Hallås til VG Nett.

Han opplyser at den pågrepne mannen tidligst vil bli avhørt tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder