FRP-FORMANN: Siv Jensen er bekymret for det som kan bli en flytting av fellesoperativt hovedkvarter fra Jåttå til Bodø. Foto: SCANPIX

Siv Jensen: - Påfallende tause AP-ledere

Frp-formann Siv Jensen sier Arbeiderpartiets ledelse har møtt seg selv i døren etter at det ble avdekket at Gro Harlem Brundtland ikke betalte skatt til Norge.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Hun etterlyser en mer kritisk holdning fra partiledelsens side og mener Arbeiderpartiet er i ferd med å miste troverdighet i skattespørsmål.

- Jeg synes det er påfallende at det har vært så taust fra Arbeiderpartiets ledelse. Hadde det vært en tidligere statsminister fra et hvilket som helst annet parti, hadde Ap-ledelsen stått med en harmdirrende pekefinger og moralisert, sier Frp-formannen til NRK.

- Jeg synes det hele fremstår ganske hult fordi Arbeiderpartiet er raskt på banen med å kritisere alle andre, men når en av partiets egne og i sin tid fremste leder er kommet i en litt vanskelig situasjon, da blir det stille. Det betyr kanskje at Arbeiderpartiet bør revurdere sine skattepolitiske synspunkter. Hvis ikke kommer partiet til å miste enhver troverdighet i en hvilken som helst skattedebatt, sier Siv Jensen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder