Ektepar bakbundet og knivstukket

(VG NETT) Klokken 13 i dag ringte den fortvilte ektemannen til politiet og fortalte at han og kona var blitt overfalt i deres eget hus i Oslo.

ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

- Vi fikk melding rundt klokken 13 torsdag formiddag fra mannen i huset. Han fortalte at han og kona var blitt overfalt og bakbundet etter at de hadde lukket opp for tre menn som ringte på døra, sier operasjonsleder ved Oslo politikammer, Finn Finkelsen til VG Nett.

Stukket med kniv

Da politiet kom til åstedet i Mosseveien i Oslo fant de ut at inntrengerne ikke bare hadde bakbundet og kneblet det utenlandske ekteparet med ledninger. Mannen var blitt stukket med kniv i ryggen og ble umiddelbart kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus. Overfallet skal ha skjedd rundt klokken tolv, og omkring en time senere hadde mannen klart å komme seg løs.

Uklart motiv

Det er uklart hva motivet bak overfallet er. Til politiet har ekteparet forklart at de tror det kan ha vært tre menn av øst-europeisk opprinnelse som ringte på døren. Ekteparet, som er i 30-årene, skal ikke ha kjent inntrengerne som truet seg inn med kniv og pistol. Det er ikke på det rene hvorvidt noe er tatt fra huset til ekteparet. Ingen er hittil pågrepet i saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder