Hovedinnhold

Hundeeier trekker erstatnings-anke

Eieren av hundene som drepte Johannes Åsheim (7) i Vest-Torpa i januar 2002 har trukket anken over erstatningen hun ble dømt til å betale til sjuåringens foreldre.

Denne saken handler om:

Hadeland og Land tingrett dømte for ett år siden den nå 50 år gamle kvinnen til å betale foreldrene til sammen 500.000 kroner i erstatning etter hundetragedien.

Eidsivating lagmannsrett skulle 21. september påbegynt behandlingen av hundeeierens anke i erstatningsspørsmålet, men kvinnens forsvarer, advokat Per Flatabø, har nå sendt et brev til retten om at hun trekker anken, skriver Oppland Arbeiderblad.

Flatabø vil ikke gå inn på årsaken til at kvinnen trekker anken, men sier til avisen at det er hennes egen beslutning og at hun har tatt hele saken tungt.

Kvinnen ble i tingretten også dømt til 60 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot. Hun ble i tillegg fradømt retten til hundehold på livstid. Anken over denne delen av straffen er avvist av både lagmannsrett og Høyesterett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks