Hovedinnhold

Fedon-bølgen splitter Norge

Mens verdens beste kokk Charles Tjessem har sans for Fedon-kuren, holder NRK-ikonet Ingrid Espelid Hovig seg fortsatt til poteter og brød.

Denne saken handler om:

Fedon Lindbergs slankekur feier over landet.  Men ekspertene tviler - de ber folk fortsatt om å spise  poteter og brød: Kjendiskokk fra NRK Ingrid Espelid Hovig  har ingen planer om å droppe poteten:
Fedon Lindbergs slankekur feier over landet. Men ekspertene tviler - de ber folk fortsatt om å spise poteter og brød: Kjendiskokk fra NRK Ingrid Espelid Hovig har ingen planer om å droppe poteten:
Oppgitt

Stridens kjerne, Fedon Lindberg, er ganske oppgitt over debatten som er kommet i kjølvannet av hans kostholdsråd.

- Jeg synes man er i ferd med å miste fokus. Det er ingen tjent med. Jeg har satt søkelyset på blodsukkernivå og hvilke matvarer som bidrar til å øke det, sier han.

Han reagerer på de mest krasse kritikerne:

- De bruker hersketeknikker for å fremstille det som at jeg har tatt min teori ut av løse luften. Men dette er en debatt som har pågått i lengre tid, blant annet i USA, basert på nyere forskningsdata, sier han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks