Hovedinnhold

Garasjeanlegg og kjellere skadd i vannlekkasje i Oslo

Natt til søndag oppsto en vannlekkasje på Kampen i Oslo. Store mengder vann fosset gjennom gatene og gjorde skade på flere kjellere og et garasjeanlegg.

Brannvesenet i Oslo fikk melding om lekkasjen klokken 4.30. Lekkasjen hadde sitt utspring på Kampen i Oslo, en bydel som ligger høyt i terrenget.

- Når det skjer på en bakketopp som på Kampen, blir det vanskelig. En vanlig vannlekkasje får ikke slike konsekvenser, sier fungerende vaktkommandør Tom Mickelsen i Oslo Brannvesen til NTB.

Store mengder vann strømmet nedover bakken til Tøyen-senteret i morgentimene søndag. Garasjeanlegget til senteret har fått skader samt flere kjellere i området.

- Vi må ta oss inn i alle kjellerbodene for å lense vann, sier Mickelsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks