Hovedinnhold

Funnet død på skjær

Politiet på Nordmøre avhører nå en rekke vitner etter at en 37 år gammel mann fra Tustna lørdag ble funnet død på et skjær.

- Vi vet ikke hvordan han har havnet på dette skjæret og håndterer derfor saken som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Laura Havdal ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? TIPS VG NETT HER

Politiet har fått opplysninger om en båttur og skal avhøre flere vitner. Ifølge Havdal vil det ta noe tid før det eventuelt kan gis et klart svar på hva som har skjedd.

Spørsmålet politiet stiller seg er hvordan mannen har havnet på dette skjæret ved Hyttneset nordøst på Tustna. Politiet fikk meldingen klokken 16 lørdag. Det er begjært obduksjon av avdøde.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks