Hovedinnhold

Frykter at Snobben skal dø

VG utlover 2000 kr. i dusør

En fortvilet og nesten utslitt Rikke-Helen Hansen (43) har fortsatt ikke funnet kjælegrisen Snobben (5). Nå utlover VG 2000 kroner i dusør til den som finner den talentfulle grisen.
Hansen har nærmest satt himmel og jord i bevegelse for å finne sin kjære gris. Men foreløpig står hun uten spor.

Nå roper hun om hjelp:

- Snobben er det viktigste jeg eier og har. Han er livet mitt. Det hadde vært bedre om noen tok fra meg hus og hjem. Det kunne ikke vært verre enn dette, sier Hansen, dypt og inderlig fortvilet.

- Dette er ikke som noen vanlig skilsmisse. Det er mye mer alvorlig enn dét, sier hun.

Snobben er ikke noen hvilken som helst gris. Folk som bor på Majorstuen i Oslo, har sikkert sett ham tassende rundt i gatene.

- Mens vi bodde på Majorstuen, kunne han gå tur alene et par timer av gangen. Han kunne veiene utenat, sier Hansen, som har hatt Snobben siden den bare var fjorten dager gammel.

- Det er en veldig oppfinnsom gris. Det er en gris med mange talenter. Den kan snakke seks ord, og forstår hva som sies til den. Og han elsker å rydde. Da dytter han alle tingene inn i et hjørne av rommet. Han kan også re sengen, ved å dra i den ene enden av dynen. Dessuten elsker Snobben å jobbe hardt. På dugnader bærer han tunge grener, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks