Hovedinnhold

Høye flate baller

Dette bildet går som en farsott på Facebook

- AV MED KLÆRNE: - Kom dere ut og trim, og gjør det samme som vi gjorde, oppfordrer fotballtrener Ivar Morten Normark. Foto: Lasse Harlund
- AV MED KLÆRNE: - Kom dere ut og trim, og gjør det samme som vi gjorde, oppfordrer fotballtrener Ivar Morten Normark. Foto: Lasse Harlund
(VG Nett) Trener oppfordrer flere til å gjøre som fotballklubben Mjølner: Kle av dere til fjells!

Denne saken handler om:

Fotballklubben Mjølner i Narvik ønsket sine fans god sommer med dette knallbildet av frisk ungdom på topptur i norsk natur:

«Vi guttan ønske DÆ en fortsatt god sommer!»

Ser du nøye etter mellom beina på spillerne, så dilter det et par hunder. I bakgrunnen skimtes Narvik.

- Kom dere ut og trim, og gjør det samme som vi gjorde. Jeg har sett mange som går til forskjellige topper i Narvik, men jeg har ikke sett så mange nakenbilder fra toppene rundt Narvik. Det er gjort med glimt i øyet og meningen er at det totale bildet skal være inspirasjon for andre, sier trener Ivar Morten Normark, kjent som trener fra Aalesund og Tromsø.

Mjølner spiller i 2. divisjon. Resultatmessig viser tabellen at de slipper inn flere mål enn de scorer og laget trenger poeng for å sikre plassene.

Andreas Markussen, midtbanespiller på Mjølner, la bildet ut på Facebook, og i løpet av kort tid ble bildet delt videre. Nå går det som en farsott i Nord-Norge.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks