Hovedinnhold

Flere branner i Oslo i natt

** Elleve biler utbrent på Ellingsrud - politiet antar at de er påtent
** En kvinne skadd i bygård-brann på Rodeløkka

BRENNER: I Dælenenggata fikk politiet melding om røyk fra fjerde etasje. Det ble evakuert 20 personer, og en kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus. Foto: Scanpix
BRENNER: I Dælenenggata fikk politiet melding om røyk fra fjerde etasje. Det ble evakuert 20 personer, og en kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus. Foto: Scanpix
(VG Nett) Et titall biler ble totalt utbrent på Ellingsrud i Oslo natt til lørdag.

Politiet og brannvesenet antar at brannen er påsatt.

Ti biler ble totalt utbrent, men ytterligere tre biler ble brannskadd, opplyser operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt.

VET DU NOE OM DENNE SAKEN? TIPS VGS JOURNALISTER HER!

Vitner sier ifølge politiet at de så to unge mørkkledde gutter løpe fra stedet rett før brannen startet. Ingen personer ble skadd.

Kort tid etter den første brannen ble det meldt om en ny brann i et søppelskur i samme område. I denne brannen ble en bil og en moped totalskadd.

- Søppelskuret stod tett inntil en boligblokk, og 3 personer som var der har blitt sjekket av ambulanse på stedet, sier Grinaker.

Politiet antar at brannene er påsatt, og det ble i løpet av natten gjennomført søk i området med hundepatruljer, men uten resultat.

Brann i bygård på Rodeløkka

Politiet fikk melding om røykutvikling i Dælenenggata klokken 23.30 i går kveld. Brannvesen, politi og ambulanse var raskt på stedet og fikk slukket brannen.

En kvinne ble skadet og er kjørt til Ullevål sykehus. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt av gårde, men hennes tilstand er foreløpig ikke kjent, opplyser operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt.

- Hun var i leiligheten der brannen startet, sier Grinaker til NTB.

Den aktuelle leiligheten ble totalskadd i brannen, og skadene er ifølge Grinaker begrenset til denne ene leiligheten.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks